Talviajon läpimurto

Continentalilla on ilo esitellä rengasteknologian tuorein innovaatio: upouusi ContiFlexStud™. Tämä täysin uudenlainen nastatyyppi mullistaa talviajokokemuksen. Se on syntynyt Continentalin ylivoimaisesta suunnittelukokemuksesta.
 

Miksi ContiFlexStud™ on niin ainutlaatuinen?

ContiFlexStud™ edustaa täysin uutta muotoilua. Se kuluttaa huomattavasti vähemmän tienpintaa, lisää pitoa jäällä, takaa pidempikestoisen suorituskyvyn koko käyttöiän aikana ja vähentää nastojen ääntä auton sisätiloissa.

Ajajat, jotka joutuvat pärjäämään lumi- ja jääpaljoudessa joka talvi, ottaisivat avosylin vastaan yhdenkin yllä mainituista ominaisuuksista. Kun nämä neljä ominaisuutta yhdistyvät yhdessä nastatyypissä, tästä tulee elintärkeä kumppani äärimmäisissä sääolosuhteissa.

ContiFlexStud™ on täydellinen vallankumous talviajoteknologiassa.

Jos elät alueilla, joilla äärimmäiset sääolosuhteet ovat jokatalvinen ilmiö, tämä on paras keino optimaalisen tehokkuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

 
Erinomainen pito jäällä

Tienpintaa mukailevan nastan joustavan kumirungon ansiosta kovametallipiikki tunkeutuu jäähän paremmin. Tämän tuloksena auton voimansiirto kasvaa ja pito jäällä paranee merkittävästi, jopa 7 prosenttia.Hiljaisempi ajomukavuus

Perinteisillä nastarenkailla ajettaessa kuuluu aina paljon ääntä. Se voi vähentää sekä sinun, että matkustajiesi ajomukavuutta. Kun käytössä on ContiFlexStud™, nastojen aikaansaamat auton sisäiset melutasot laskevat. Nastarungon kehittyneen kumikotelon ansiosta tienpintaan hankautuu vähemmän metallia - jolloin myös ääni vaimenee. Voimme hyvillä mielin sanoa, että luvassa on mukavin nastarenkailla ajo, minkä olet koskaan kokenut.Kuluttaa vähemmän tietä

Uuden ContiFlexStud™-nastan ulkoinen kumirunko mukailee tienpintaa. Tämä on mullistava tekijä, sillä tienpinta ei ole koskaan täysin tasainen; muut nastatyypit runtelevat päällystettyä tietä ja vaurioittavat sitä. Vertailun vuoksi voidaan todeta, että ContiFlexStud™-nastojen kumirunko aiheuttaa vähemmän tienpinnan kulumia, sillä ne vaimentavat metallipiikin vaikutukset jo alkukättelyssä. Testimme osoittavat, että tien kuluminen vähenee jopa 20 prosenttia.Pidempikestoinen suorituskyky koko käyttöiän ajan

ContiFlexStud™-nastojen radikaali uusi muoto tarjoaa vielä yhden edun: erinomainen kulumistehokkuus, joka vastaa renkaan täyttä käyttöikää. Nastan kumirunko kuluu samaa vauhtia renkaan kulutuspinnan kanssa. Tämän ansiosta nasta säilyttää piikin tehokkuuden, mikä tarjoaa paremman ajoturvallisuuden renkaan koko käyttöiän ajan.

ContiFlexStud™-teknologian äärimmäinen testi

Ajaessaan kylmissä ja liukkaissa olosuhteissa ammattilaiskilpa-ajaja haluaa suorituskyvyltä aivan samaa kuin me muutkin – ehdotonta hallintaa ja turvallisuutta.
Tästä syystä pyysimme ruotsalaista ammattikuljettajaa Mikaela Åhlin-Kottulinskya testaamaan ContiFlexStudTM-teknologian rajoja.

Olemme nähneet paljon vaivaa kehittääksemme uudentyyppisen nastan, joka puree erinomaisesti jäähän ja takaa turvallisen ajon ja lyhyemmät jarrutusmatkat.

Olemme mullistavasta keksinnöstämme niin vakuuttuneita, että kutsuimme Mikaelan ja muutaman erityisen ystävän testaamaan ContiFlexStudTM-nastoja äärimmäisissä olosuhteissa.

Talviajohaasteeseen osallistuu neljä kuljettajaa neljästä eri maasta. Kuka selviytyy voittajaksi? Lue lisää talviajohaasteesta Continentalin sivuilta!

Lisätiedot: